mandag 24. januar 2011

Coop Capricciosa Pizza

Capricciosa Pizza er blitt en favoritt!
Den kan undertegnede underskrive


Ukens pizza er som enkelte allerede har registrert.
Disponent i vår Redaksjon har utpekt intet mindre enn den mer eller mindre kjente Coop's Capricciosa Pizza!
Før leser går videre, ser vår leder et behov
for å advare mot avhengighet i forhold til å bli
saksøkt. Da både leder og lagerleder har funnet
antydninger til en mer amerikansiert hverdag,
med på følgende sjalusi mot denne side.
I den sammenheng understrekes at Pizza Supporter
eies og drives av Pizza Supporter Incorporation!




Ved første øyekast ser denne utgave av en pizza noe simpel ut. Størrelsen er heller lite å skryte av.
Utseendemessig ser den direkte harry ut.

Men i Pizza Supporter's redaksjonelle og kritiske øyne ser vi også mye lystighet i denne runde, klassiske pizza.
Vi i redaksjonen er både glad og ikke minst rørt over denne betalingsutgiften. Vi kan glede våre lesere om at denne italienske herligheten kun koster, og ja, intet
ringere enn 10,- NOK.

Dersom vi altså ser bort fra all harryhet til utseende av denne pizza, så er dette en student's beste frende.
Denne pizza er heller ypperlig om vedkommendes magsekk er av mindre størrelse, da dette har en positiv effekt. I form av at personen skulle bli god og mett for kun 10 kroner.
Nok om det.
Her kan leserens øyne
oppfatte hvordan en perfekt steketid
vil produsere.

Pizzaen er forholdsvis enkel å håndtere. Her gjelder det ikke å skade seg, da plastikk har en genererende årsak til kuttskader.
Steketid er nøyaktig 10 minutter, med nøyaktig, kontinuerlig og påfølgende grader, herunder; 225 C. Dette er særdeles viktig for å oppnå en gyllen overflate.
Det anbefales av Pizza Supporter å legge pizza på en rist, midt i ovnen. Helst uten bakepapir, da dette kan utarte seg som en branntrussel mot både bopel og pizzaen selv.

Nåværende disponent i Pizza Supporter
er overbeigestret!
"Fabelaktig!", utbryter disponent.
Når capricciosa er ferdig anbefales det å ta noen sniff av den vidunderlige duft.


Når det kommer til smaksopplevelse er vi i redaksjonen mektig imponert! Hvilken pizza! "Fabelaktig!", kan vi høre vår disponent utbryte!
Konsistens er av beste kvalitet! Her kan verken leder, disponent, lagerleder eller ansatt finne snev av amerikansk flesk. Det er som vi kunne skimte til rivieraen i Venezia. Ønsker du deg en smaksopplevelse som tar deg tilbake i tid, til en svunnen epoke, så vet du hva du må gjøre! Ta turen til en av Coop's egne butikker.



Når det gjelder steketid, innhold, pris og valuta...Vel, steketid er på som sagt 10 minutter. I løpet av den korte tiden kan leser gjøre noe annet fornuftig.
Her kan nevnes;

- Toalettbesøk.
- Lese Pizza Supporter.

Bare fantasien setter grensene!
Når det gjelder fyllet finner vår egen disponent gylden ost, utsøkt skinke (som den skulle komme fra de indre gårder i Agder). Som ikke dette var nok er det også
tomatsaus på bunnen. Resten av fyllet ser vår Redaksjon på som irrelevant.


Vår disponent har sett seg så fornøyd med capricciosa
med terningkast 6. Hvilken pangstart for bloggen!
En klassiker som kommer til å erbobre jordkloden Tellus!
Pizza Supporter kan på det sterkeste anbefale våre
lesere å ta turen til Coop Extra eller Coop Obs!
og forhandle seg frem til en fem pakning.
Prisen kommer til ende på 50,- Norske Kroner.
Verken mer eller mindre, dessverre.
Dette vil altså bli billigere enn Esso`s "Frædda`s"
Med andre ord, Esso sine dyrt- og muligens
fettproduserte pølser.








                  I forhold til studenter og pris, stiller vår redaksjon sterke og kritiske spørsmål til Coop.
                       Vi tar i bruk uttrykket; "Et bilde  sier mer enn tusen ord"!
Her har vi den samme utgave pizza, som nedre del av siden.
Undertegnede, altså disponent, stiller kritiske øyne.
11,70 kr ved Prix.
Kun kr 10,- !
Dette er å finne ved Coop`s større butikker.
Her kan nevnes;
- Coop Obs!
- Coop Extra.
Anbefales til student.


I anledning neste uke, ønsker vår eminente disponent å avsløre hvilken pizza som skal ut i ilden!
Det blir heller en amerikansk type. En såkalt "Big One Classic". Lagerleder har allerede registrert en rykteflom midt i Karl Johans gate om at dette er amerikansk flesk!
Hvem vet? Følg med neste uke av Pizza Supporter!

Med dette ønsker vi å takke for følge!
Ærbødigst,
Pizza Supporter.

1 kommentar:

  1. Vært trofast kjøper av denne pizzaen i rundt 5 måneder, helt til jeg idag fant 2 stk maggot i kjøttet på pizzaen som allerede da nesten var spist opp.

    SvarSlett

Legg igjen gjerne et hint, dersom trofast leser har inneforstått teksten.

Ærbødigst
Pizza Supporter